Du er her:

Dåb

Ønsker I at få jeres barn døbt i Grindsted, Nollund eller Urup Kirker, skal I tage kontakt til kirkekontoret i Grindsted. Her aftaler I dato og sted, oplyser barnets navn og faddernes navne og adresser.

Nogle uger før dåben bliver I kontaktet af præsten, og I aftaler tid og sted for en samtale forud for dåben.

Dåb finder normalt sted ved søndagens højmesse. Der er dog mulighed for lørdagsdåb i Grindsted Kirke ca. 1 gang i kvartalet.

Lørdagsdåb finder sted lørdag formiddag og består i en lille gudstjeneste, hvor selve dåben er i fokus, men hvor der også er sang, bøn, læsninger fra bibelen og en kort prædiken. Datoer for lørdagsdåb fremgår af kirkens kalender eller ved at kontakte kirkekontoret. I tilfælde af at der ikke er nogen tilmeldte til dåb, kan gudstjenesten aflyses.

Du kan læse mere om dåb her på folkekirken.dk

Hvis barnet ikke skal døbes, skal det navngives senest 6 måneder efter fødslen.

Navngivelse af barnet skal ske her på borger.dk