Oversigt over Grindsted Kirkegårde

Grindsted Kirkegårde består af to afdelinger: ”Den gamle Kirkegård” der er beliggende omkring Grindsted Kirke og ”Søndre Kirkegård”, der er beliggende syd for Jorden Rundt.

Se beskrivelsen af de 2 afdelinger her.

Spørgsmål vedrørende kirkegårdene ved Nollund og Urup Kirker rettes ligeledes til kirkegårdskontoret.

Find gravsted på Den gamle Kirkegård eller Søndre Kirkegård

Søger du et gravsted på en pårørende eller én, du kender, så find nemt gravstedet på kortet.

Du kan søge på navn, fødselsår, dødsår eller en kombination af disse oplysninger.
Du får oplyst afdeling og gravnummer, og placeringen vises på et luftfoto over kirkegården.

Vær opmærksom på, at du udelukkende søger blandt eksisterende og altså ikke udløbne gravsteder.

Hent app'en

Du kan også hente app'en i GooglePlay til Android telefoner, og i App Store til Iphone.