Kirkegårdskontoret

Kirkegårdskontoret holder lukket i uge 31.
Ved uopsættelig behov kan Kirkekontoret kontaktes.

Grindsted Sogns Kirkegårdskontor
Kirkegade 22
7200 Grindsted

Mail: grindsted-kirkegaard@mail.dk

Kirkegårdskontoret har åbent
mandag-torsdag kl. 8.00-15.00
Fredag kl. 8.00-12.00
eller efter aftale

Kirkegårdsleder
Ritva T. Pedersen
Mail: rtp@km.dk

Spørgsmål vedrørende kirkegårdene ved Nollund og Urup Kirker rettes ligeledes til kirkegårdskontoret.

Grindsted Kirkegård består af to afdelinger: ”Den gamle Kirkegård” der er beliggende omkring Grindsted Kirke og ”Søndre Kirkegård”, der er beliggende syd for Jorden Rundt.

Den gamle Kirkegård har udelukkende traditionelle kiste– og urnegrav-pladser. Afdelingen er fyldt helt op, og pladser kan således kun erhverves i det omfang, gravpladserne bliver sløjfet.

Søndre Kirkegård består af gravgårde med forskellige særpræg. Her forefindes traditionelle kiste- og urnegravpladser, fællesgravpladser, skov- og parkgravpladser, osv.

Se beskrivelsen af de enkelte typer mm i denne folder. (PDF)

Brænde til salg

Sidste vinter fældede vi en del træer på Søndre Kirkegård samt i haven ved Provsteboligen.

Det er bøg, eg, fyr, birk, lærk og andet, som ikke er kløvet men ligger i meterstykker.

Prisen er 275,-kr. inkl. moms pr. rummeter.

Der er ca. 25 rummeter.

For køb af brænde kontakt kirkegårdsleder Ritva T. Pedersen på tlf. 2345 66.98.