Ulvetime

Ulvetime er en børnegudstjeneste i børnehøjde, specielt udformet til de ca. 2-10-årige, men åben for alle børn, forældre, bedsteforældre og alle andre.

Der er et tema til hver gudstjeneste, hvorved evangeliet udfoldes på forskellig vis. Man kan opleve kirkens skattekiste, Den magiske Kæmpebibel, dukkespil, rytmiske salmer og sange m.m.

Der bruges klaver til disse gudstjenester, som har en varighed af ca. 35 minutter.

Mange frivillige er engageret i ulvetimen, og har man lyst, kan man helt sikkert give en hånd med.

Umiddelbart efter gudstjenesten er der tilbud om uformel aftensmad. Aftensmaden er gratis for børn, men koster 40 kr. for voksne.

Kontaktperson: sognepræst Steen Frøjk Søvndal, tlf. nr. 5190 9343 eller sfs@km.dk.

Ulvetimegudstjeneste

15maj kl. 17:00

Ulvetime, Grindsted Kirke

ULVETIME er en sjov og hyggelig måde at være sammen i kirken på.

Der er …

15maj kl. 17:00