Plejehjemsgudstjenester

Grindsted Sogns præster skiftes til at holde gudstjenester på Plejecentret Nygade, Plejecentret Fynsgade og Omsorgscentret Sydtoften.
Præsterne i Blåhøj-Filskov og Vesterhede-Hejnsvig betjener også Plejecentret Fynsgade.

Der er gudstjeneste hver 14. dag på plejehjemmene; hver anden gang med altergang. (På Plejecentret Nygade er der dog kun gudstjeneste en gang om måneden).

Kirkens organist spiller klaver til plejehjemsgudstjenesterne. Der serveres ofte kaffe før eller efter gudstjenesten.

Ved påske- og juletid arrangeres der en ældregudstjeneste i Grindsted Kirke, som plejehjemmenes beboere også indbydes til.

23maj kl. 17:00

Ulvetime, Grindsted Kirke

Ulvetimegudstjeneste v/Steen Frøjk Søvndal

23maj kl. 17:00