Indsamling

I forbindelse med de fleste gudstjenester i Grindsted Kirke samler vi ind til velgørende formål, som er godkendt af menighedsrådet.

Nogle dage går pengene til landsdækkende kirkelige organisationer med vidt forskellige ansvarsområder. Andre gange tilgodeses lokale interesser. For eksempel samles der ind til integrationsforeningen Kontakten og Café Jydepotten. Sidstnævnte benytter nogle af de indsamlede midler til uddeling af julehjælp. Derfor er det f.eks. Café Jydepotten – ikke kirken – man skal søge julehjælp hos.

Under de enkelte gudstjenester er beskrevet hvilket formål, der samles ind til.

I Grindsted Sogn er det muligt at betale via MobilePay i forbindelse med indsamlinger ved gudstjenester på MobilePay: 54145

10apr kl. 13:00

AFLYST - Andagt Tour de Langfredag

Tour de Langfredag ved Steen Frøjk Søvndal

10apr kl. 13:00
12apr

Videoandagt fra Grindsted Kirke v. Steen Frøjk Søvndal

Videoandagt fra Grindsted Kirke.
Påskedag v. Steen Frøjk Søvndal.

12apr
12apr kl. 09:30

AFLYST - Gudstjeneste, Grindsted Kirke

Påskedag ved Steen Frøjk Søvndal.

Kollekt: KFUM & KFUK.

Kirkekaffe.

12apr kl. 09:30
13apr

Videoandagt fra Grindsted Kirke v. Egil Hvid-Olsen

Videoandagt fra Grindsted Kirke.
2. påskedag v. Egil Hvid-Olsen.

13apr
13apr kl. 09:30

AFLYST - Gudstjeneste, Grindsted Kirke

2. påskedag ved Egil Hvid-Olsen.

Kollekt: KFUM´s Social Arbejde.

Kirkekaffe.

13apr kl. 09:30