Sorggruppe M/K

Det er smertefuldt at miste en, man holder af, og livet er pludselig for altid forandret. Derfor gælder det om at finde en måde, man kan overkomme hverdagen på. For nogle kan det være en hjælp at mødes med andre i samme situation. En sådan mulighed gives i Grindsted Kirkes sorggruppe.

Tidligere er der blevet holdt "Sorg & Savn" i Kirkehuset. Noget lignende tilbydes i den sorggruppe, der etableres i sensommeren 2018. Dog bliver forløbet ændret, idet samtalen vil være lidt mere styret end tidligere. Desuden er der tale om et begrænset forløb på seks møder. Derefter kan man eventuelt fortsætte i en ny gruppe. Da det er en lukket gruppe, bedes interesserede tilmelde sig hos sognepræst Egil Hvid-Olsen, tlf.: 20 33 64 18, mail: eho@km.dk.

Sorggruppen er for alle voksne, der indenfor et års tid eller to har mistet et familiemedlem eller en god ven, og som har brug for at møde andre i samme situation.

Foruden Egil er Susan Nielsen med til at lede sorggruppen. Susan var i sin tid med til at stifte og arrangere møderne i "Sorg og Savn".

Sorggruppen mødes følgende tirsdage kl. 16.30-18.00: 4. september, 2. oktober, 13. november, 11. december, 8. januar, 5. februar.

Man er også meget velkommen til at deltage, selvom man ikke bor i Grindsted.

18nov kl. 11:00

Gudstjeneste, Urup Kirke

25. s. e. trin. ved Bodil Raakjær Jensen

18nov kl. 11:00