Sorggruppe

Det er smertefuldt at miste en, man holder af, og livet er pludseligt for altid forandret. Derfor gælder det om at finde en måde, man kan overkomme hverdagen på.

For nogle er det en hjælp at mødes med andre i samme situation.  En sådan mulighed gives i Grindsted Kirkes sorggruppe.

Sorggruppen er for alle voksne, der inden for de seneste år har mistet et kært familiemedlem eller en god ven, og som har brug for at møde andre i samme situation.

Alle er meget  velkommen til at deltage, også selvom man ikke bor i Grindsted.

Forløbet er et begrænset forløb, men man kan eventuelt fortsætte i en ny gruppe.

Forløbet mellem nytår og sommer er ved provst Anna Marie Erbs, og forløbet mellem sommer og nytår er ved sognepræst Egil Hvid-Olsen. Foruden præsterne er også Susan Nielsen med til at lede sorggruppen.

Da det er et lukket forløb, bedes interesserede tilmelde sig hos:

Forløbet fra nytår til sommer:

Provst Anna Marie Erbs
Mail: amer@km.dk

Forløbet fra sommer til nytår:

Sognepræst Egil Hvid-Olsen
Tlf.: 2033 6418