Sorg & Savn

For voksne

Det er smertefuldt at miste en, man holder af, og livet er pludselig for altid forandret. Derfor gælder det om at finde en måde, man kan overkomme hverdagen på. For nogle kan det være en hjælp at mødes med andre i samme situation. Her kan man måske finde hjælp til selvhjælp og indlevelse, når sorgen og smerten er allerstørst. I Kirkehuset i Grindsted er der mulighed for at møde ligestillede- en eftermiddag i hver måned.

Der gives rum for samvær, hvor der vil være tryghed og forståelse for sorgens følelser og alt det, der skal gennemleves.

Samværet foregår den anden onsdag i hver måned fra kl. 14.30 til kl. 16.00, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Repræsentanter for Menighedsrådet og en af kirkens præster vil altid være til stede.

Der er ikke Sorg & Savn i juli og august måned.

24dec kl. 11:00

Familiegudstjeneste, Grindsted Kirke