Nørkleklubben ved Grindsted Kirke

Vi starter igen tirsdag den 13. august kl. 14.00-17.00.

Vær opmærksom på at vi, pga. ombygning af Kirkehuset, mødes i konfirmandstuen , Kirkegade 5, hvor vi hver især medbringer service til eget brug.

Nørkleklubben er snart 2 år gammel, og vi er 28 dejlige damer i klubben.
Vi mødes hver anden tirsdag og har åben fra 14 - 17, og det er i ulige uger.

Vi strikker og hækler til et projekt, som hedder Heart to Heart, og de rejser til Tanzania og Israel med vores produkter. Vi strikker alt, så som trøjer, tæpper strømper og legetøj, til glæde for børn og voksne.
Samtidig skal vi atter i gang med at strikke dåbsservietter til de 3 kirker i sognet. Vi nyder at producere brugbare ting i fællesskab, og rent socialt er det et fantastisk projekt, hvor snakken går, og vi udveksler forskellige holdninger, oplevelser og strikkemetoder.

På skift bliver der bagt kage af damerne til kaffen, kaffen forærer menighedsrådet os.
Vi betaler hver 20 kroner til kaffen, men pengene går til strikkegarn.

Der er altid plads til flere, og vi glæder os til at se netop dig, vi er sikre på, at du kan bidrage med noget socialt til os andre. Du møder bare op i Kirkehuset, og der vil du blive taget godt imod.

Vel mødt.

Udvalget, Signe Dam, Birthe Krog, Nancy Pedersen og Kamma Nielsen