Musicalkor

FOR SANGGLADE PIGER I 4.-6. KLASSE!

Musicalkoret øver onsdage fra kl. 15.15-16.30 i Grindsted Kirke. Første gang er d. 22. august 2018.
Alle piger i 4.-6. klasse er velkomne til at møde op og prøve at synge med!

I koret synges der både klassisk og rytmisk kirkemusik samt årstidssange, og vi bevæger os til seje kanons, smukke salmer og arbejder med klassisk sangteknik. Koret medvirker jævnligt ved festlige gudstjenester sammen med Pigekoret eller Børnekoret, både i Grindsted og i Nollund/Urup kirker og runder gerne sæsonen af med en stor fælles koncert og i starten af juni.

Det gratis at synge i koret og for piger i 6. klasse aflønnes der med 20 kr pr korprøve og 50 kr pr. gudstjeneste. Midtvejs i korprøven er der en lille pause med saft, kiks og hyggesnak i dåbsværelset. Den sidste halve time af korprøven synger vi ofte sammen med de dygtige piger fra Pigekoret og her synges flotte flerstemmige satser. Musicalkoret fungerer som korskole for Pigekoret, som er et lønnet kor for piger fra 7. klasse og op.

NYT i 2018-2019: 2 gange om året opfører vi en til anledningen skrevet kirkemusical i Nollund eller Urup kirke sammen med et dygtigt band. Her arbejdes med solo, roller og koreografi, udover de sange der binder det hele sammen.

For at blive optaget i Musicalkoret skal man til en lille stemmeprøve, hvor man skal kunne synge 1. vers af ”I østen stiger solen op” udenad. Der gives samme dag telefonisk besked til forældrene om, hvorvidt man er optaget. Stemmeprøven aftales efter at man har prøvet at synge med 2 gange.

Koret ledes af Anne-Kathrine Højgaard Johansen.
Ved ønske om tilmelding eller andre spørgsmål, kontakt korlederen på:
grindstedkirkemusiker@gmail.com eller 24914312.

18nov kl. 11:00

Gudstjeneste, Urup Kirke

25. s. e. trin. ved Bodil Raakjær Jensen

18nov kl. 11:00
21nov kl. 17:00

Ulvetimegudstjeneste, Grindsted Kirke

ved Steen Frøjk Søvndal

21nov kl. 17:00
22nov kl. 19:30

Moderne kirkekunst