Korskole og Børnekor

Korskolen
FOR SANGGLADE PIGER I 4.-6. KLASSE!
Korskolen øver tirsdage kl. 15.45-17.00 i Grindsted Kirke, og det gratis at være med. Fra kl. 15.30-15.45 kan pigerne få et glas saft, en kiks og tid til at hyggesnakke i dåbsværelset.
Alle piger i 4.-6. klasse er velkomne til at møde op og prøve at synge med!
I koret synges der både klassisk og rytmisk kirkemusik samt årstidssange, og vi bevæger os til seje kanons, smukke salmer og arbejder med klassisk sangteknik. Koret medvirker jævnligt ved gudstjenester alene eller sammen med Pigekoret eller Børnekoret.
Inden optagelse i koret skal man til en lille optagelsesprøve, hvor man skal kunne synge 1. vers af ”I østen stiger solen op” udenad. Der gives samme dag telefonisk besked til forældrene om, hvorvidt pigen er optaget eller ej. Optagelsesprøver afholdes både i juni og august, samt i årets løb, hvis der er ledige pladser i koret.
Det er gratis at synge i Korskolen.
Koret ledes af Anne-Kathrine Højgaard Johansen.
Ved ønske om optagelse eller andre spørgsmål, kontakt korlederen på:
grindstedkirkemusiker@gmail.com eller 24914312.

Børnekoret
FOR SANGGLADE DRENGE OG PIGER I 2-3. KLASSE!
Børnekoret øver tirsdage fra 17.10-18.00. Fra kl. 17.00-17.10 kan børnene få et glas saft og en kiks i dåbsværelset, og lære hinanden bedre at kende.
I koret synges der både klassisk og rytmisk kirkemusik samt årstidssange, og vi bevæger os til seje kanons, smukke salmer og laver sjove stemmelege. Et par gange i året medvirker koret ved gudstjenester alene eller sammen med Korskolen.
Børnekoret er åbent for både piger og drenge, og der er ingen optagelsesprøve. Eneste krav er, at man kan lide at synge og bevæge sig. Man er velkommen til at prøve at synge med et par gange inden man tilmelder sig.
Det er gratis at synge i Børnekoret.
Koret ledes af Anne-Kathrine Højgaard Johansen.
Ved ønske om tilmelding eller andre spørgsmål, kontakt korlederen på:
grindstedkirkemusiker@gmail.com eller 24914312.

24dec kl. 11:00