Du er her: 

Musicalkoret

FOR SANGGLADE PIGER I 4.-6. KLASSE!

Musicalkoret øver onsdage fra kl. 15.00-16.30 i Grindsted Kirke eller Kirkehuset. 

Koret ledes af Anne-Kathrine Højgaard Johansen.
Ved tilmelding eller andre spørgsmål kan Anne-Kathrine kontaktes på
mail: AKHJ@km.dk  

I koret synges der både klassisk og rytmisk kirkemusik samt årstidssange, og vi bevæger os til seje kanons, smukke salmer og arbejder med klassisk sangteknik. Koret medvirker jævnligt ved festlige gudstjenester sammen med Pigekoret eller Børnekoret, både i Grindsted, Nollund og Urup kirker og runder gerne sæsonen af med en stor fælles koncert og i starten af juni.

Det gratis at synge i koret og for piger i 6. klasse aflønnes der med 20 kr. pr. korprøve og 50 kr. pr. gudstjeneste.

Midtvejs i korprøven er der en lille pause med saft, kiks og hyggesnak i dåbsværelset. Den sidste halve time af korprøven synger vi ofte sammen med de dygtige piger fra Pigekoret og her synges flotte flerstemmige satser. Musicalkoret fungerer som korskole for Pigekoret, som er et lønnet kor for piger fra 7. klasse og op.

1-2 gange i årets opføres en selvskrevet musical i Nollund Kirke sammen med et dygtigt band. Her arbejdes med solo, roller og koreografi, udover de sange der binder det hele sammen, som er alt fra smukke salmer til kendte pophits. 

For at blive optaget i Musicalkoret skal man til en lille stemmeprøve, hvor man skal kunne synge 1. vers af ”I østen stiger solen op” udenad. Der gives samme dag telefonisk besked til forældrene om, hvorvidt man er optaget. Stemmeprøven aftales efter at man har prøvet at synge med 2 gange.

Koret ledes af Anne-Kathrine Højgaard Johansen. 

Ved tilmelding, spørgsmål eller hvis I er interesseret i at få besked, når koret starter op, kan Anne-Kathrine kontaktes på mail: AKHJ@km.dk.