Efterårskoncert søndag d. 27. september med Cæciliakoret

Vi har desværre måttet aflyse to planlagte koncerter her i foråret pga. corona. Derfor bliver den næste koncert:

Efterårskoncert søndag d. 27. september kl. 16.00 i Grindsted Kirke med Cæciliakoret.

Cæciliakoret hører til blandt de mere veletablerede kor i Aarhus og består af ca. 35 sangere. Repertoiret er primært klassisk musik, men spændvidden er stor.
Koret giver a cappella-koncerter i Danmark og i udlandet, og det medvirker jævnligt ved Aarhus Symfoniorkesters koncerter i Musikhuset. Senest Verdis Requiem i november 2019.
Koret blev stiftet i 1975, og i 1999 overtog den nuværende leder Michael Deltchev dirigentstokken. Hans store koncertvirksomhed – i Europa og USA – omfatter både klassisk musik og bulgarsk folkemusik.
Se evt. mere om koret på www.caeciliakoret.dk.

Alle er velkomne!

Koncerter