Fredagstræf

Fredagstræf er et folkekirkeligt forum tilknyttet Grindsted Kirke, hvor samvær, input og udveksling er i højsædet.

Kl. 18.30 begynder vi med at spise sammen i afslappet atmosfære. Bagefter har vi program fra ca. kl. 19.30 – ca. kl. 21.00. Aftenen afsluttes med andagt før kaffehyggen.

Tilmeldingsfristen til spisning er senest kl. 12 onsdagen i samme uge.
Tilmelding til spisning sker til Polle Søgaard, mobilnr. 3034 3177.

Pris pr. person over 15 år:
Mad, program og aftenkaffe: kr. 100,00
Program og kaffe: kr. 50,00

Vi driver selv Fredagstræf og er derfor et fællesskab, hvor vi har glæden ved at hjælpe hinanden med de forskellige opgaver.

Der er et programudvalg, som for 1 år ad gangen påtager sig at tilrettelægge programmet.
Ligeledes er der en madlavningsliste for aftensmaden og en kageliste for aftenkaffen og kage.

Alle er forskellige og har forskellige ressourcer, så byd ind med, hvad du kan. Du er også velkommen uden at påtage en opgave.
Har du spørgsmål til programmet, opgaverne mm., kan du kontakte Birthe F. Nielsen, mobilnr. 3150 9642.

Alle er velkomne til Fredagstræf, hvor vi ønsker, at du føler dig inddraget i fællesskabet.

12jun kl. 15:25

Udflugt - Fredagstræf

Tilmelding senest den 4. juni kl. 18.00.

Vi skal til Vesterhavet, se kirkegårde, …

12jun kl. 15:25