Børnekor

FOR FRISKE DRENGE OG PIGER I 1-3. KLASSE!

Nye børn i 1.-3. klasse er velkomne til at komme og synge sjove, skøre og smukke sange, som opføres fastelavnssøndag d. 3/3.

Børnekoret øver onsdage fra kl. 17.00-18.00 i Grindsted Kirke.
Første gang er onsdag den 5. februar.

Fra kl. 17.00-17.15 får børnene et glas saft og en kiks i dåbsværelset, leger og lærer de andre at kende, hvorefter korprøven starter.

I Børnekoret sidder vi sjældent stille, men bruger hele kroppen når vi bevæger os til seje kanons, smukke salmer, årstids-sange, rytmelege og meget mere. Vi udforsker stemmens muligheder og synger flerstemmigt ved hjælp af solmisation.

Koret optræder ca. 6 gange om året i Grindsted Kirke til Ulvetime-gudstjenester og i de hyggelige kirker i Nollund og Urup til forskellige familie-gudstjenester. Vi optræder også sammen med Musicalkoret og Pigekoret i løbet af året, og runder gerne sæsonen af med en stor fælles koncert og i starten af juni.

Børnekoret er åbent for både piger og drenge, og der er ingen optagelsesprøve. Man er velkommen til at prøve at synge med et par gange inden man tilmelder sig ved at udfylde en tilmeldingsblanket.

Det er gratis at synge i Børnekoret.

Koret ledes af Anne-Kathrine Højgaard Johansen.
Ved ønske om tilmelding eller andre spørgsmål, kontakt korlederen på:
grindstedkirkemusiker@gmail.com eller 24914312.

27jan kl. 09:30

Gudstjeneste, Grindsted Kirke

3. s. e. helligtrekonger ved Egil Hvid-Olsen
Kirkekaffe

27jan kl. 09:30
27jan kl. 11:00

Gudstjeneste, Nollund Kirke

3. s. e. helligtrekonger ved Anna Marie Erbs

27jan kl. 11:00
29jan kl. 10:30

Opstart er tirsdag d. 29. januar kl. 10.30 i Grindsted Kirke.
Læs mere her.

29jan kl. 10:30