Børnekor

FOR FRISKE DRENGE OG PIGER I 1-3. KLASSE!

Børnekoret øver onsdage fra kl. 17.15-18.00 i Grindsted Kirke.
Første gang er d. 22. august 2018.

Fra kl. 17.00-17.15 får børnene et glas saft og en kiks i dåbsværelset, leger og lærer de andre at kende, hvorefter korprøven starter.

I Børnekoret sidder vi sjældent stille, men bruger hele kroppen når vi bevæger os til seje kanons, smukke salmer, årstids-sange, rytmelege og meget mere. Vi udforsker stemmens muligheder og synger flerstemmigt ved hjælp af solmisation.

Koret optræder ca. 6 gange om året i Grindsted Kirke til Ulvetime-gudstjenester og i de hyggelige kirker i Nollund og Urup til forskellige familie-gudstjenester. Vi optræder også sammen med Musicalkoret og Pigekoret i løbet af året, og runder gerne sæsonen af med en stor fælles koncert og i starten af juni.

Børnekoret er åbent for både piger og drenge, og der er ingen optagelsesprøve. Man er velkommen til at prøve at synge med et par gange inden man tilmelder sig ved at udfylde en tilmeldingsblanket.

Det er gratis at synge i Børnekoret.

Koret ledes af Anne-Kathrine Højgaard Johansen.
Ved ønske om tilmelding eller andre spørgsmål, kontakt korlederen på:
grindstedkirkemusiker@gmail.com eller 24914312.

18nov kl. 11:00

Gudstjeneste, Urup Kirke

25. s. e. trin. ved Bodil Raakjær Jensen

18nov kl. 11:00
21nov kl. 17:00

Ulvetimegudstjeneste, Grindsted Kirke

ved Steen Frøjk Søvndal

21nov kl. 17:00
22nov kl. 19:30

Moderne kirkekunst