Babysalmesang

I Danmark er vi beriget med en fantastisk salmeskat. Hensigten med babysalmesang er at lade det lille barn få del i denne skat. Babysalmesang har spredt sig til mange danske kirker gennem de seneste år og danner ramme om hyggeligt samvær for babyer sammen med deres mor eller far i det smukke kirkerum. Også Grindsted kirke lægger hus til babysalmesang for de mindste.
Til babysalmesang synger, danser og vugger vi barnet til både klassisk musik og nye såvel som gamle salmer. Vi både sidder ned og bevæger os rundt i hele kirken. Vi bruger bl.a. sæbebobler, rasleæg, tørklæder og klokkespil for at stimulere barnets sanser.
Babysalmesang i Grindsted Kirke foregår tirsdage kl. 10.15 og varer 45 minutter. I den tid er der ingen snak – musik og ro får lov til at fylde kirkerummet. Bagefter har vi plads til hyggesnak og leg.
Der starter hold op i september, januar og april med max 15 pladser på hvert hold. Tilmelding sker til kirkemusiker Anne-Kathrine H. Johansen på mail til grindstedkirkemusiker@gmail.com. Her skal barnets navn, fødselsdato samt forældres mobilnummer fremgå. Til forløbets afslutning er resten af familien (forældre, søskende, bedsteforældre og andre) velkomne til at være med.
Sang- og musikkundskaber er ingen forudsætning. Husk at din (forælderens) stemme er lige netop dit barns yndlingsstemme!
Kirkemusikeren står for undervisningen, og der medvirker præst og organist i dele af forløbet.

21okt kl. 09:30

Gudstjeneste, Grindsted Kirke

21. s. e. trin. ved Steen Frøjk Søvndal

21okt kl. 09:30