Babysalmesang

I Danmark er vi beriget med en fantastisk salmeskat. Hensigten med babysalmesang er at lade det lille barn og dets familie få del i denne skat. Babysalmesang danner ramme om hyggeligt samvær for babyer sammen med deres mor eller far i det smukke kirkerum.

Til babysalmesang synger, danser og vugger vi barnet til både klassisk musik nye såvel som gamle salmer og enkelte børnesange. Vi både sidder ned, bevæger os rundt i hele kirken og bruger bl.a. sæbebobler, rasleæg, tørklæder og forskellige instrumenter for at stimulere barnets sanser.

Der medvirker præst og organist i dele af forløbet.

Her fylder musik, sang, nærvær og ro kirkerummet og bagefter er der tid til hyggesnak og leg. Sang- og musikkundskaber er ingen forudsætning - husk at forælderens stemme er barnets yndlingsstemme!

Nyt hold starter tirsdag den 28. januar. Derefter mødes vi tirsdage i uge 5, 6, 8, 9, 11, 12 og 13.

De ”store” (april-august børn) kl. 9.30 De ”små" (september-november børn) børn kl. 10.45.

Der er ”Afdansningsbal” tirsdag d. 31. marts kl. 16.00, hvor resten af familien og bedsteforældre er velkomne.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne!

Tilmelding nødvendig til Anne-Kathrine H. Johansen på grindstedkirkemusiker@gmail.com eller SMS til 24914312. Skriv barnets fulde navn, fødselsdato og dit mobilnummer.

Bemærk: Der er ikke babysalmesang i skolernes ferier. En eventuel aflysning pga. sygdom kan ses på kirkens facebookside ”Grindsted kirke - Hedens domkirke” tirsdage kl. 8.00.

28jan kl. 09:30

Babysalmesang i Grindsted Kirke

Babysalmesang for børn i alderen 3-10 mdr., hvor musikken er i fokus. Bagefter er der …

28jan kl. 09:30