Babysalmesang

I Danmark er vi beriget med en fantastisk salmeskat. Hensigten med babysalmesang er at lade det lille barn og dets familie få del i denne skat. Babysalmesang danner ramme om hyggeligt samvær for babyer sammen med deres mor eller far i det smukke kirkerum.

 

Til babysalmesang synger, danser og vugger vi barnet til både klassisk musik nye såvel som gamle salmer og enkelte børnesange. Vi både sidder ned, bevæger os rundt i hele kirken og bruger bl.a. sæbebobler, rasleæg, tørklæder og forskellige instrumenter for at stimulere barnets sanser.

Der medvirker præst og organist i dele af forløbet.


Her fylder musik, sang, nærvær og ro kirkerummet og bagefter er der tid til hyggesnak og leg. Sang- og musikkundskaber er ingen forudsætning - husk at forælderens stemme er barnets yndlingsstemme!

 

Der starter nyt forløb i foråret 2020. 

 

Alle er velkomne, men forløbet er målrettet babyer i alderen 3-9 mdr.

Spørgsmål kan rettes til kirkemusiker og musikpædagog Anne-Kathrine H. Johansen på mail til grindstedkirkemusiker@gmail.com grindstedkirkemusiker@gmail.comeller på mobil 24914312.

 

Bemærk: Der er ikke babysalmesang i skolernes ferier. En eventuel aflysning pga. sygdom kan ses på kirkens facebookside ”Grindsted kirke - Hedens domkirke” tirsdage kl. 8.00.