Du er her:

Projektkor

KOR-projekt ”PÅSKE” i Grindsted kirke

Vil du være med til at synge noget supergod musik?
Sammen med Billund kirkes rytmiske voksenkor, Grindsted kirkes voksenkor VIP, Pigekoret, udvalgte solister og professionelle musikere skal vi søndag d. 14.4. holde påskekoncert

med sange fra Martin Alfsens ”LIV” og ”7 døgn i Jerusalem” samt
fra Tore W. Aas nye musical ”Messias”
(NB! Disse sange er på engelsk!)

– to gange samme dag, nemlig kl. 16.00 i Billund kirke og kl. 19.30 i Grindsted kirke!

Vi øver mandage kl. 19.00-21.30 i Grindsted kirke fra d. 21.1. til d. 8.4. + lørdag d. 13.4. kl. 12-15.
Det er gratis at være med, og noderne vil kunne købes, hvis man ønsker at beholde dem.

Det bliver stort at være med til!
Sangene spænder over flotte ballader, rytmiske til gospelagtige numre, så de er udfordrende, både at lære, at synge samt opføre to gange samme dag, men det er er det hele værd! Derfor kan nodekendskab være en fordel, men det er ikke en betingelse for at være med. Har du lyst til en lidt større sang-udfordring, er du velkommen i det her projekt! Kontakt mig gerne, hvis du evt. vil vide mere, før du beslutter dig! Vi håber at blive mindst lige så mange som i 2018, hvor vi var ca. 50 i koret.

Tilmelding senest fredag d. 18.1. til undertegnede.

Organist Jens Erik KristensenE-mail: grindstedorganisten@gmail.comTelefon: 3023 8949