Du er her:

Børn er meget velkomne i Grindsted, Nollund og Urup Kirker. Du kan læse mere ved at klikke på de fremhævede ord.

For de mindste og deres mødre eller fædre er der Babysalmesang. Der er ca. 2 hold om året med max. 12 deltagere på hvert hold. Da der altid er rift om pladserne, er det en god ide at skrive sig på venteliste ved henvendelse til organisten.

For de lidt større er der Ulvetime nogle gange både forår og efterår. Ulvetime er en gudstjeneste i børnehøjde - med efterfølgende mulighed for fællesspisning.

For de unge er der Rytmiske Gudstjenester ca. fire gange om året.

Desuden er der Kirke/Skolesamarbejde, Dåbstræfgudstjenester, Store Salmedag og selvfølgelig konfirmationsforberedelse - alt sammen for særlige målgrupper og alderstrin. Disse aktiviteter inviteres der til direkte til målgruppen.

Kirke for børn

05nov kl. 16:00