Stille hverdagsgudstjeneste

Den stille hverdagsgudstjeneste holdes hver tirsdag aften kl. 19.00 i Grindsted Kirke. Gudstjenesten holdes året rundt bortset fra juli måned, hvor gudstjenesten holder sommerferie.

Traditionen med at holde stillegudstjenester i Grindsted Kirke strækker sig helt tilbage til 1991, hvor en gruppe frivillige og to af kirkens præster indbød til den første gudstjeneste af slagsen. Siden er der holdt stillegudstjenester i Grindsted Kirke omtrent hver uge (på nær i juli). En stillegudstjeneste varer 30-35 minutter og består af bibellæsninger, bønner, salmer (oftest nyere af slagsen), fem minutters stilhed, altergang og velsignelse. Langt det meste af gudtjenesten står forskellige frivillige for (musik, oplæsning, fælles bønner). Præsten uddeler nadver og lyser velsignelse. Centralt i gudstjenesten står fem minutters stilhed. Denne tid kan den enkelte for eksempel bruge til at bede i, til tænke i (for eksempel over de tekster, bønner eller salmer, man indtil da har hørt eller sunget) eller til at tømme sindet for tanker og finde et øjebliks ro. Oftest bydes der på kaffe og kage efter stillegudstjenesten.

22okt kl. 09:30

Gudstjeneste, Grindsted Kirke

19. s. e. trinitatis v/Lilian Høegh Tyrsted

22okt kl. 09:30