Højmesse

I Grindsted Kirke er der højmesse med nadver hver søndag kl. 9.30.
Undtaget herfra er enkelte helligdage - som f.eks. Nytårsdag og Skærtorsdag.

Højmesse er bare et andet ord for søndagsgudstjeneste, og den er for alle. Børn er således også meget velkomne. I nordre sideskib er der indrettet et legehjørne til de mindste børn, og der er rygsække med billedbøger og legetøj, som man kan gøre brug af.

Da det kan være vanskeligt for gangbesværede at komme helt op i koret, er der mulighed for at modtage nadveren nedenfor kortrappen. Til nadveren bruges druesaft i stedet for vin, for at ingen skal være udelukket.

Der er kirkekaffe i våbenhuset i forlængelse af de fleste højmesser.

I Nollund og Urup Kirker er der normalt højmesse søndag kl. 11.00 - på skift i de to kirker.
Her kan dog forekomme større variation, idet højmessen indimellem erstattes af eftermiddagsgudstjeneste eller aftensang.

Også her er børn selvfølgelig velkomne, og der er mulighed for at tegne og kigge i bøger under gudstjenesten.

Vedrørende dåb
Hvis man ønsker sit barn døbt ved højmessen i en af kirkerne, skal man rette henvendelse til kirkekontoret i Grindsted.

22okt kl. 09:30

Gudstjeneste, Grindsted Kirke

19. s. e. trinitatis v/Lilian Høegh Tyrsted

22okt kl. 09:30